Колега, доколкото си спомням си от Люлин? В този случай, срещу общината има един ключар. При него правих дубликат на ключ, но не си спомням за каква кола ставаше дума. На лично ти изпращам телефона му, казва се Момчил, ако искаш го питай дали може да ти свърши работа. На мен лично, много пъти ми е вършил разни неща и съм доволен.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Загубих си ключа !!!
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от souze Покажи съобщениеКолега, доколкото си спомням си от Люлин? В този случай, срещу общината има един ключар. При него правих дубликат на ключ, но не си спомням за каква кола ставаше дума. На лично ти изпращам телефона му, казва се Момчил, ако искаш го питай дали може да ти свърши работа. На мен лично, много пъти ми е вършил разни неща и съм доволен.
Мерси !Alfa Romeo is a wonderful way of life!
Comment
-
Първоначално публикувано от Алфист11 Покажи съобщениеВ Хасково ми поискаха 90 лв.Alfa Romeo is a wonderful way of life!
Comment
-
Първоначално публикувано от leketo84 Покажи съобщениеМи не съм правил , защото никой ключар не може ! Тая цифра „3“ дето си я имам ми е спирката !!!
Comment
-
Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщениеА провери ли ТУК?Alfa Romeo is a wonderful way of life!
Comment
-
Колега,аз си мисля,че и с код 2 да беше,проблема щеше да си остане!
На мен ми казаха 80лв. за ключа с чипа,но няма кой да ми направи дистанционно което да управлява фабричната аларма,респективно и централното.
В "милано моторс" ми казаха около 450лв.!156 2.0TS 155к.с.+ремап
Comment
-
Първоначално публикувано от Quattro Покажи съобщениеКолега,аз си мисля,че и с код 2 да беше,проблема щеше да си остане!
На мен ми казаха 80лв. за ключа с чипа,но няма кой да ми направи дистанционно което да управлява фабричната аларма,респективно и централното.
В "милано моторс" ми казаха около 450лв.!Alfa Romeo is a wonderful way of life!
Comment
-
Та по въпроса, понеже и аз съм с един ключ и се поразрових и в Сливен намерих един момък който си е докарал машината от САЩ но за да ми напиши чипа ми поиска точният код на имобилайзера и цената на услугата е 1,2,3 или 4 броя чипа за 25 лв. и още 25 лв. за ключ става 50 лв. Сега остава да намеря кода който по негови уверения трябва да ми дадат от представителството на Алфа Ромео като собственик но ще видим. Като имам развитие ще пиша.алфа ромео 166 2.0 ТС 1998 г.
алфа ромео 166 2.0 ТС 2003 г.
Comment
-
Първоначално публикувано от mian4o Покажи съобщениеТа по въпроса, понеже и аз съм с един ключ и се поразрових и в Сливен намерих един момък който си е докарал машината от САЩ но за да ми напиши чипа ми поиска точният код на имобилайзера и цената на услугата е 1,2,3 или 4 броя чипа за 25 лв. и още 25 лв. за ключ става 50 лв. Сега остава да намеря кода който по негови уверения трябва да ми дадат от представителството на Алфа Ромео като собственик но ще видим. Като имам развитие ще пиша.Alfa Romeo is a wonderful way of life!
Comment
-
Днес ходих до представителството на Алфа Ромео в Бургас и от там ми казаха че ако си платя 60 лв. и веднага ми изпращат код картата на имобилайзера от Италия по интернет. Мисля че е прекалено това. В крайна сметка сме собственици.
Поздрави
Дамяналфа ромео 166 2.0 ТС 1998 г.
алфа ромео 166 2.0 ТС 2003 г.
Comment
Comment